Too smart to be fooled by myself

Vem hade kunnat ana att det var så mörkt i Sälens skogar vid 04.00? Inte jag heller. Hade jag också vetat att min dator skulle vara så tung så hade jag definitivt tackat ja till skjutsen jag blev erbjuden.
Nu är vi på bussen i alla fall. Har sovit nästan hela vägen, vaknade i Ludvika och åt en smörgås med köttbulle på. Längtar som fan efter McDonalds, lär bli det ikväll efter spelningen. Om inte om en timme när vi är framme i storstan.

You can't feel anything that your heart don't want to feel

Igår städade jag tillslut klart vårt kära Kvillan.
Som jag började med i fredags.
Men det tar lite tid att när 14 pers springer runt och är i vägen. Ändå var det jag som välte ut hela skurhinken...
Men nu känns det väldigt väldigt bra. Hela den här dan känns bra. De spelade till och med Johnossi på radion i förmiddags. Efter det var det lite segt på jobbet. Men man ska väl inte klaga, jag får ju så gott som betalt bara för att sitta på en stol och lösa sudoku hela dagarna.

Nu ska jag fortsätta med min tvätt och mina andra förberedelser inför imorgon, när jag ska fara till storstan. Jag längtar inte hem ett dugg, men det ska bli kul ändå att komma på en lite visit. Shoppa lite, få lite lagad mat, och lite mer plats i sängen..? Men framför allt, OASIS ! hade det inte varit för de hade jag inte åkt hem. No offence, stockholmare...

Snart är det väl dags att sova också, bussen går ju 04.30. Någon idé att ens gå och lägga sig kan man ju undra...

Du är här och kom hit som en vandrare

Att vecko-städa ett 15manna hus när du är bakis är inte det första du drömmer om. Tro mig. Ville bara få det sagt. Resten behöver ni inte veta.

Ikväll var det HC som gällde, och min kära barndomsidol. Jag kommer fortfarande ihåg hur jag och Malin hoppade runt i vår kusins rum och dansade till Vandraren. Those where the days. Nu fick jag uppleva det igen.

Jag har insett hur mycket jag gillar att stå längst fram på spelningar, oavsett om det är Dirty Pretty Things eller Nordman, eller till och med Alcazar. det är mest känslan av att stå längst fram och slåss om bästa platsen. Jag gillar att slåss, i det läget.
Allt detta tjöt får mig att tänka på nästa vecka, då är det OASIS ! om det ska bli niiice, att det ska.

Nej nu ska jag gå och knoppa, ska ju ändå upp om 5 tim, och helst nykter...


It's not the kill, it's the thrill of the chase

   ...


Snön är vit som arsenik

Idag var den bästa skiddagen på hela säsongen. Okej, kanske inte bästa, men roligaste i alla fall. Bästa är nog fortfarande första dagen, med sol, -15 och manchester hela dagen. Men vad går upp mot en blåsig januaridag då det toksnöar hela dagen? Kanske inte låter så mysigt. Men vem har sagt att skidåkning är mysigt? Underbart är det i all fall, när det inte är en käft i hela backen, och det har öst ner snö i två dygn så varje backe har ett par decimeter puder att köra i.
Att också börja dagen med en skidlektion var inte heller så illa, det kanske man skulle prova oftare.

Nu är det nog dags att sova. Det var sagt att jag skulle vara först upp i backen imorgon, men nu spelar det ju ingen roll, eftersom några skidlärare ska vara och förstöra MIN backe redan kl 7 imorgon bitti. Jag får väl ta en annan backe...




Killers till Hultsfred !
Var bara tvungen att
få med det ...



Your love makes me sing, Haleluja

I förrgår skrev jag ett jättefint litet inlägg, men när jag infogade en bild så försvann allting. Och igår var jag så trött och bakis så jag orkade inte skriva något nytt. Så därför gör jag ett nytt försök idag.

Jag hade bland annat skrivit om Debasers nya storsatsning, Popcirkus. För alla som har sett London Live och vet hur mycket jag gillar det så kan ni förstå min upphetsning över detta. Markus Krunegård kanske inte är lika cool som Klaxons och Arctic Monkeys, och Kristian Luuk är, enligt mig, inte en bättre programledare än Joe Mace, men i svenska mått mätt tror jag detta kan bli rätt så bra. Premiär den  28:e på Debaser Medis, alt. SVT2.
   På tal om London Live och Koko (...) så satt jag även här om dan och spanade efter lägenheter i mitt älskade Camden. Är ganska pepp på att åka tillbaka, men vi får väl se hur jag känner efter sommaren.
Primrose Hill


Nu fortsätter livet i Sälen. Idag blev vi bjudna på vitpeppar så att vi inte ska få magsjuka. Om förkylningar sprider sig här värre än en pest-epidemi, kan man ju tänka sig hur det blir med magsjukan. Härligt...
Ikväll är det i alla fall dunderstor fest här hos oss i Kvillan. Så jag ska väl gå och städa och fixa lite...

Here you'll find my heart, and still we say, Come back to Camden

Ännu en ny vecka i Sälen. Eller är det måndag idag? Lätt att bli lite dagvild här. Baksmälla gör det inte bättre heller. Annars känns det som det kan bli en bra vecka. Det börjar ju inte så bra med regn och plusgrader, men det ska ju bli kallare. Då blir det svinhalt och blåis i backen, och alla kommer och klagar hos vilka? Oss ! Som sagt, en kul vecka.
Att jag kan röra mig lika bra som en stelopererad kärring gör det inte bättre heller. Får sluta ramla omkring så där...


Tiden går så jävla fort här. Det är redan mitten av januari, snart börjar sportloven, sen är det mars. Då är det bara några lugna veckor, sen är det påsk och sen är säsongen slut. Fan va trist. Jag funderar på att flytta tillbaka till London efter sommaren. Har liksom inget bättre för mig. Vore förjävla kul. I miss it

Until then,
ska jag lägga mig på soffan i underbara Kvillan och titta på film med de andra flickorna som hade turen att sluta tidigt från jobbet.
Tack och hej.


Stairway to heaven

It's a hard life to live, so live it well...
Inte helt säker på att jag håller med. För tillfället känns livet rätt lätt. När ens största problem är hur man ska ta sig till bolaget nere i byn, då ska man fan inte klaga. Och för en gångs skull är jag nog den som nästan är minst sjuk. Amazing ! Annars är resten av Sälen sjuka. Det är väl jag som smittat dem... Hehe..

Det närmar sig slutet på januari, vilket bara kan betyda en sak, (förutom en eftertraktad lön) Oasis. Det kommer bli niiice !
Såg även nu att Glasvegas kommer till Stockholm i mars. Skulle vara kul att gå på. Nästan ett måste.

Nu håller jag på somna.   Fortsätter med något vettigare senare

The ones who sit and worry about catching a cold...

Tänkte bara skriva och tala om att jag lever, trots dunderförkylning och -20° ute. och inne på jobbet också.
Ska jag avra ärlig så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva... Jag är trött och ska nog sova lite innan det blir stor personalfest på ABG ikväll. Det ska bli kul. Sarah kommer dit också, ooh inte för att jobba. Henne har jag inte sett på länge nu :)

Ehm.. det var nog allt..

Hörde jag ?!?

RSS 2.0