The worrying kind

Efter att bott i London, 5 pers tätt inpå varann i ett antal månader trodde jag att det skulle kännas tomt att komma hem. det gjorde det, lite grann. Men nu kommer det verkligen kännas jobbigt att bo i ett stort hus själv. Jag menar förståss inte helt själv, och huset är inte såå stort. Men ni fattar grejen. Mamma och pappa gör inte lika mycket liv av sig som de galningar jag bor med här.
Men hur galna de än verkar så vill jag inte flytta här ifrån. Så fort det är tomt i huset, vilket i och för sig inte händer så ofta, men när det är väldigt få hemma, så känns det konstigt och ensamt, och man vet liksom inte riktigt vad man ska hitta på.

Vad jag menar är att säsongen har gått så fort, mer än hälften har försvunnit på något som kännts som en vecka. och jag börjar bli lite orolig över hur det ska bli när den tar slut på riktigt.

I'm not bitter, I'm just better

Vilken jävla idé. Nå så jävulskt dålig idé.
Jag har idag stått, mot min vilja, på en dag då jag egentligen skulle varit ledig, ute och frysigt tårna av mig. Bara för att skistar har kommit på den brillianta idéen att anordna barnvagnspassning. Mmm visst jättefin idé, men hur jävla kul är det att stå själv ute i fem timmar? och gissa hur många barn det kom under dessa fem timmar? ETT! ett enda barn. För vem fan vill lämna in sitt barn till en främmande okompetent  människa, som inte ens gillar barn!?!
Det var de längsta timmarna i hela mitt liv.
   Men det värsta med dagen var nog ändå när jag skulle hem. Bussen var fylld till bristningsgränsen med after-ski lulliga stockholmare som stod och skrek det fyndigaste de kunde komma på. Thank god för mina ljudtäta hörlurar.
Dessutom tog bussresan dryga timmen istället för de 25 minuter de brukar ta när Sveriges mest lokaltrafikvana människor inte är på besök.

Ursäkta mig om jag är Lite bitter.

När jag ändå är på mitt allra bästa humör måste jag passa på att klaga lite på nordea också, och deras tegelsten till inloggnings... ja, vad man nu ska kalla det.
Visst är den säkert jättebra att logga in på sin privata banksida, och gör säkert internetbankningen och allt därtill stensäkert. Men att man ska behöva den varje gång  man ska använda kortet. Varje gång man ska köpa något på internet. Menar de seriöst att jag ska släpa med mig denna otympliga miniräknar-wannabe'n vart jag än går?
Löjligt

Hurray for the collaps of civilization

Jag orkar verkligen inte skriva något.
Har varit ledig hela dan, klev inte ur sängen förrän 12.30.
Har knappt gjort något vettigt sen dess heller. Handlat en box rödvin var väl det roligaste.
Av allt jag borde fått gjort idag...
Därför har jag inte heller något att skriva om.
Hejdå.


Kom på en sak. Två backar läsk spelar på Wärsan imorgon och fredag.
Det är inte fel det.


Livet är en fest...

För första gången har jag sett en brud i ett afterski band. it sucked. BIG time. Det var nästan så trumhinnorna sprack.
Annars var det en underbar dag. Strålande sol, -10° och vi slog ett nytt rekord i teknikbacken. 2 åk mer än förra gången. 16 åk på en timme. Fan va vi är bra.


Livet är en fest
håll med om det,
folk och fä.
och om livet är pest,
Kvillan värmer bäst


Detta är en jävligt bra dag

The polka dots fill the sky

Satt nyss och åt frukost när jag till min förvåning hör The Libs What Katie Did. Jag skickar iväg ett litet sms till Sarah för att berätta den trevliga och ovanliga nyheten.
En minut senare får jag ett sms. Jag tror att det är Sarah som skrivit tillbaka. Det var det inte.
Det var ett nyhetsbrev från Peace&Love, om ett nytt bandsläpp. Pete Doherty kommer till Borlänge i sommar !
   Det är inte varje dag man vaknar och får sådana nyheter slängda i ansiktet.

Såvida inte Roskilde bokar samma underbara man så vet ni vem ni ser i Borlänge i juni.










Oh by the way, nu spelar de
Johnossi på radion också.
Snacka om tur i oturen att jag
 missade förra bussen.

Now in the morning I sleep alone

Just a short update. Sugarplum at HC last night, lovely as always. Suppose the music was good too.

    

Otherwise, nothing special really. Unusually empty in our house today. Don't know where everyone is. I  do know where some are, too far away... But I guess a 90 cm bed instead of a 45 cm once in a while.
Apart from that, I'm as happy as a pig in shit.

   Got my employee contract extended today. felt good, can't get fired for nothing, always good to know.


Well, I guess I shall shut my cookiehole and go to sleep.There's a day tomorrow too, hopefully including a new personal record of numbers oof race down the tecnical slope. I bet on at least 20.

G'night folks.


Where were you while we were getting high?

Oasis var bra. Det enda som inte var bra var publiken. Packade, pårökta småungar, so m bara fyllde halva globen. Det är så man skäms över Sverige. Spelningen hade varit bättre om det var en bättre publik, men jasg tyckte ändå att det var mäktigt. Mycket bättre än ett bröllop...



Det var rätt kul att vara i Stockholm några dagar. Hann i alla fall träffa min Micke, och så mamma och pappa. Och äta på kungshallarna med Sarah, är ju alltid lika trevligt.
Shoppingen var också väldigt trevlig. Så mycket har jag inte handlat på länge. och inte så bra, för så lite pengar. tillräckligt med pengar... Inräknat ett par pjäxor som jag köpte så fort jag kom tillbaka hem, så la jag ut 4500:- . Ett par dyra dagar.



Nu känns det bra att vara tillbaka "hemma". Jag saknade Kvillan så fort jag kom därifrån. Hur ska det gå när säsongen är slut?
Snart ska jag på personalmiddag, gratis är gott. Tacos också. Sen får vi se om det kommer något tillfälle att använda mina nyinköpta kläder, kanske HC på torsdag? Vem vill missa Sugarplum Fairy? De är värda att klä upp sig för...

RSS 2.0