The glitter on the snow, The place to always go

Äntligen faller snön !
Det har snöat hela dagen idag, och nu är det vitt överallt. Enda jobbiga är väl att mina hyggliga vinterskor är kvar hemma i Stockholm. Men förhoppningsvis kommer de hit snart, tillsammans med alla mina kläder !
Annars är livet ganska härligt här uppe. Eller väldigt härligt om man ska vara korrekt.
Boendet är super, brotsett från de något hårda sängarna och TVn som inte funkar.
Jobbet känns jättebra, även fast vi inte öppnat helt på Trollstugan. Men när vi väl gör det så tror jag att vi kommer bli ett schweinigt bra gäng där.
                                    Everything is Awesome !

Nu ska jag till Fjällkyrkan och dra lite nytta av deras internet

Better luck next time

oj oj.. så det kan bli ibland. Men även om föregående inlägg är lite öl-kantat så stämmer det mesta som står i det. Dessutom så skriver jag så sällan, så att radera något när jag väl skrivit, verkar dumt och onödigt.

Idag tog jag säsongens första svängar i backen. Det blev inte så många, två åk. Det var stenhårt efter allt regn tidigare i veckan, men det kändes gött att få åka lite i alla fall. Även om man var väldigt bakis och pjäxorna gjorde ondare än någonsin. Men men, bättre lycka nästa gång.

Nu ska jag fortsätta fördriva tiden denna bakisdag. Kanske en pizza..?


...this is where the weekend begins...

Nu är jag äntligen här. Som jag har längtat. I'm back where I belong.
Redan första veckan har gått fort, så som tiden gör när man har kul. Jag älskar er där hemma, men att vara tillbaka här bland alla lika sinnade känns så j'vla bra.
   Efter min premiär på Wärsan ikväll så måste jag bara tala om hur bra allt känns.
Vårat hus är bäst på hela fjället. Vi har bastu, fint badrum (ingen ny TV, men men ) och, det ligger granne med Spar och Ubbes Pizzeria, samt att vi är sex stycken av fjällets bästa tjejer som bor där. Så jäkla bra. Desutom så har jag den bredaste sängen. Dubbla jämfört med alla andra, ungefär tre gånger så bred jämfört med den kära gamla bädden från förra året, eftersom jag var tvungen att dela då.
Eller tvungen kanske var att ta i. Eller?

Imorgon är det lördag.  Gött. På onsdag börjar jag jobba. Långt tills dess. Men kostigt nog så går dagarna så jävla fort, även om man inte gör någonting av värde. Idag har jag till exempel handlat mat och lärt mig virka. Ska bli världens snyggaste mössa...
I alla fall, dagarna går fort, och snart är säsongen igång. Det är bara att be till gud att den inte tar slut så fort som den föra gjorde, för det var alldeles för fort.

P.S
För er som vill komma och hälsa på så har jag en egen våningssäng, precis som alla andra.
SÅ lediga bäddar finns det (nästan) allltid !
D.S

P.S 2
Jag lovar att nästa gång vara nykter när jag skriver ett inlägg... Typ
D.S

Tonight I have to leave it

Nu är det bara ett dygn kvar i den kalla och regniga hufvudstaden. Gött !
Under det dygnet ska jag försöka packa ner allt jag kan tänka mig behöva de närmaste 6 månaderna. Mestadels kläder, men även en massa annat skit också. Väskan är redan full, och jag har inte packat i hälften. Men det löser sig väl. Det har ju en tendens att alltid göra det till slut.
Nu ska jag käka upp resterna från gårdagens "afrikanska" middag. Försökte mig på att göra Etiopisk mat, som är typ det godaste som finns, i alla fall om man äter det på till exempel en restaurang, som vet hur man lagar det. Abyssinia är ett strålande exempel. Dreglar bara jag tänker på det. Min mat blev... nästan lika god.


I could use somebody, Someone like you


Mina föräldrar köpte nyligen en ny fin TV. Det bästa med den är alla de roliga kanalerna man fick med de första månaderna. Och bland de, den allra bästa, MTV two.
Rock/Alternative/Indie 24-7. De har precis avslutat ett timmes långt The Killers / Kings of Leon maraton. Kan det bli bättre?


Var har du varit hela mitt liv?


come on come on, dress me like a queen !

Jaha. Avklarat. Det var väl inte så svårt?
Man kan ju undra varför jag inte har tagit lappen tidigare. Antagligen för att jag inte haft någon vidare anledning till att ta det. Men det har jag ju haft nu i höst. Öl, ja, men allra mest äran.
Ett tack till Gustaf och hans stolthet som är så kul att bräcka. ;-)

Nu jävlar drar vi till fjällen !
Jag kör.
Wohoooooooooo !


40 ft remains

Idag öppnade Tandådalen för säsongen. Jag hoppas att alla ni lyckliga själar som redan är där passar på att njuta av denna första dag i stora backen



Nu är det bara drygt en vecka kvar. Hoppas jag...


All I want is you

 

MIN



♥ min min min min min ♥


All my heroes are wierdos

Back again.
Jag tror (eller vet att) det är lite som Sandra sa, jag skriver bara här när jag är irriterad och vill skriva av mig allt gnäll. Då kommer ju frågan, har jag inte varit irriterad över något den senaste månaden? Självklart har jag det.
Dock har jag varit så lat att jag inte har orkat skriva om det. 
   Dessutom har det inte varit något nytt, till exempel har det ju hänt mer än en gång att jag har uttryckt min ilska över alla människor på Centralen på mornarna som går så extremt långsamt.
Men nu har jag en ny sak. Kom på det medan jag låg på någon krånglig core-bräda på gymmet.
Det började med en tanke om att jag skulle skriva om just den träningen, hur bra den var osv osv..
Men så insåg jag att det säkert inte är en jävel som egentligen bryr sig om vad jag tycker om den, särskilt inte någon som faktiskt läser min väluppdaterade blogg.
Och i samma veva så kommer jag att tänka på alla dessa bloggande, vet inte om jag vill kalla dem det men, medmänniskor. De som skriver varje dag, hur de går upp på morgonen och i detalj vad de gjort efter det.
   Fine, om de vill skriva om det. Men att de sen alltid skriver en fråga i slutet av inlägget och frågar vad man själv har gjort, eller vad man själv tycker om träningen på gymmet, eller vad man själv tycker om deras ruggit dåliga blogg.  Som om de faktiskt bryr sig om och vill veta vad jag åt till frukost?
Detta är något jag aldrig skulle göra, (för det första för att nästan ingen läser min blogg och ännu färre lämnar kommentarer) men för det andra, I don't give a rats ass !
Och om sanningen ska fram så tror jag inte att någon av alla dessa "modemedvetna" blogg-töser gör det heller.

RSS 2.0