Do the D.A.N.C.E

Klockan är 17.30, och det är fortfarande ljust ute! Inte strålande sol kanske, men man slipper gå hem genom skogen i blindo i alla fall.
Men solen har varit framme idag i alla fall. Det var ett tag sen man såg den.
Självklart har det varit dimmigt och snö hela helgen när jag har varit ledig.
Men vi trotsade vädret och var ute och åkte igår. Sen fick jag tummen ur röven och skaffade inlägg till mina pjäxor. Så nu kommer jag för hoppningsvis slippa kramp i mina plattöftter så fort jag stoppar ner dem i de där betongklumparna till pjäxor.
Men vi får väl se hur mycket åkning det blir de kommande veckorna. Det är ju kaos överallt där ute nu när alla miljoner danskar är här. Det går nog knappt att ta sig ner för backarna utan att bli överkörd.

Nu ska jag gå iväg och panta en förmögenhet och köpa lite diskmedel till hushållet. Sen är det grekisk middag i Fjällkyrkan. Mysigt.

Sen blir jag väl själv hemma när alla andra går ut på krogen. Det kommer bli en lugn vecka för mig, börjar jobba 7.30 varje dag, så jag tror inte min kropp orkar sena kvällar. Kommer väl sitta hemma och virka mina mössor som den Tant jag faktiskt är.

Over and out.


No tomorrow, no dead end in sight

LÖNING !!
Vi har redan varit på shoppingrunda i... byn.
Handlat massor. Mat.... och garn. Och McDonalds.

Idag hade jag en skidlektion, asbra. Klara lärde mig mycket användbart. Nu får jag väl träna lite mer så jag kan göra mina dynamiska svängar med mycket rörelse......

Nu ligger jag på den kära gamla soffan på Gattarstigen igen och lyssnar på korkade kommentarer från en skåning. Tur att han inte bor här på riktigt. Då skulle nog vi andra dö av skratt.
Snart är det dags för middag. Våfflor i mitt hemhämtade våffeljärn. GOTT !

Tack o adjö,
massor med snö !

Is that a feeling a change...

...or just another soaked in whiskey, coke and beer?

Aah jag är helt slut. Idag har jag spenderat en dag i skidskolan. Väldigt kul och väldigt ansträngande.
19 ungar på tre pass. Jag fattar inte hur skidlärarna orkar hela dagarna, när hälften av ungarna står och skriker mitt i backen, och resten står redan nere vid liften och väntar.
Men det var kul att testa på en dag. Tänkte först att detta kanske är nåt att satsa på nästa säsong, men nej, SÅ bra hand har jag fortfarande inte med barn.

Vi hade tur med vädret, det var väldigt skönt. Jag tror det håller på bli lite varmare nu för varje dag som går.
Helt sjukt också hur man vänjer sig vid kylan. Vad jag minns från förra säsongen så var det max -15 grader, och nu i år känns det som sommarvärme jämfört med de -25-30 graderna vi harft tidigare veckor nu.
Men men, kroppen är väl bra på att vänja sig. Vid det mesta.

Nu ska jag vila lite innan det bär iväg tillbaka till Hundfjället där vi ska ha personalkväll i Trollskogen. De kommer skrämma skiten ur mig, det känner jag på mig.
Sen blir det ännu en kväll på kära Fjällis. Precis som vilken annan onsdag som helst.
Men till helgen blir det desto lugnare (?). Då blir det en sväng till Stockholm för att se när mamma o pappa gifter sig (bara 25 år för sent... ;) ) och förhoppningsvis hinner jag med endel shopping. Monki here I come !

Lägger upp ett kort senare på våra fina skidskolegrupper. Ska bara bestämma mig för vilket jag ska köpa...


No tomorrow, no dead end in sight

En sån där meningslös dag idag. En skön dag då man inte behöver göra någonting alls. Internetshoppa och kolla på hela Sex and the City boxen ungefär. En skön men meningslös dag.
Är det inte -25 grader imorgon så kanske det blir skidåkning. Men jag lovar inget.
Jag har i alla fall inte råd att stanna inne och shoppa. Även om det finns 91:or och halta hästar som bjuder på öl, så går ändå pengarna åt som smör i solsken. Ubbe's pizza ligger lite för nära till hands antar jag.

Efter en galen nyårsvecka känns det i alla fall bra att vila upp sig lite.
Kanske bara någon kväll på FJällis. Plus gårdagen då.. Och lite personalkväll... Det kan nog bli en väldigt kul och lugn vecka. I alla fall väldigt kul.

RSS 2.0