I'm holding on for dear life and one more beer

Här har jag inte skrivit på ett tag. Verkligen inte för att jag inte har tid, det är väl det enda jag har.
Tycker bara att jag inte har så värst mycket att skriva om. Som jag tycks tro att någon skulle vara intresserad av att läsa om i alla fall.
Jag skulle kunna skriva om resan till London. Hur kul vi hade bland alla Brewery bitter's medan Adam Ficek stog i DJbåset. Men jag orkar inte.
Jag skulle kunna skriva om att det faktiskt går rätt bra med körkortet. Jag känner mig något stressad, men det måste ju gå :) . Men det tror jag inte heller särskilt många är intresserade av, egentligen. Den enda jag kan tänka mig vara det, tror jag inte läser detta längre.
Jag skulle kunna skriva om min underbara diet, P-dieten, som är otroligt bra för hjärta och själ. Pizza, Popcorn, Pannkakor och... P-öl.
När jag ändå är inne på det mänet så skulle jag kunna skriva om min vita månad. Har varit vit i 1 ½ halv vecka. Med andra ord bara 2½ vecka kvar. 2½ jävligt tråkiga veckor, som börjas idag med att jag ska ut på krogen, och på lördag ännu en fest. Någon som vet om alkoholffri öl smakar hyfsat gott?
Jag kan även skriva om hur förbannad jag är på fittdoktorn jag träffade imorse. Hon vägrar ge tillbaka mina gamla piller. Jag tycker dock att det är mitt eget problem om jag får cancer? Jag kanske inte ens lever tills jag blir 50! Och blir jag det så får jag väl ta itu med det då. Kan man bota cancer nu så borde man väl kunna göra det, om inte bättre, i alla fall lika bra om 30 år.
Är inte doktorer till för att ge tips och se till att man mår bra? De är väl inga jävla poliser heller som har rätt att säga vad jag får och inte får göra.

Men snart är det vinter, då slipper man ifrån denna håla, där alla får en att känna sig deppig och ensam som i graven.


Tandådalen, 09-09-29.   Snart så...


Queen of apology

Nu finns det en anledning till att gå till kyrkan igen!
"Starkvin mot svininfluensan i kyrkan"
Frågan är ju om man måste gå till kyrkan för att få dricka starkvin?
Näää


Här finns även ett webb-test, relaterat till ovanstående...

"Du fick 4 rätt av 10 möjliga

Du har svarat "Stämmer" mer än tre gånger,
och du bör därför se över dina dryckesvanor.
Du har tagit de första stegen mot alkoholism."

RSS 2.0