Come on baby, drive me wild

Ännu en körlektion avklarad. Förutom att jag kör lite för fort så tycker min käre lärare att jag kör alldeles utomordentligt. (Hon använder sig bara av andra ord, som "bra" till exempel).
Nu har jag i alla fall bokat en uppkörning och skrivning. Skriva datumet för det här på bloggen är det sista jag kommer göra, för kommentarerna från vissa om jag inte klarar det skulle vara olidligt jobbiga.
Därför avvaktar jag och återkommer när jag fått lappen. Fingers crossed.

Antagligen återkommer jag väl innan dess, eftersom det är ett tag kvar.
Avslutar med lite bilder från ett (lite..)vitt Tandådalen där de i förmiddags gav kanonerna ännu en omgång.


Vackert


No one sleeps when I'm awake

Sarahs bombnedslag av blogginlägg fick mig att känna mig lite dålig på det här med uppdatering, så jag får väl skriva nåt då...
Om en timme beger jag mig mot Gillinge, för att avklara ännu en del av vägen mot körkortet. Detta betyder också att jag efter detta kan boka uppkörning och skrivning. Detta kommer ske runt den 15 nov om jag får bestämma, och förhoppningsvis bara då.
Sen vill jag upp till Sälen !
Dessutom har jag inte råd att köra upp flera gånger. Det finns så mycket jag måste skaffa inför vintern, och det är fan inte gratis. Jackan jag har sett ut är i och för sig ganska billig, men frågan är ju om inte varenda jävel där uppe kommer ha en... JAG VAR FÖRST !!

   Boendet i Sälen blev ganska bra. En fräsch liten stuga på tattarstigen, precis brevid pizzerian, med bara några tjejer. Kan nog bli bra. Känns lite nergraderande att få bo i ett dubbelrum, när man bodde själv första året, men vissa straffar ju inte gud med det samma... Men jag är liite avundsjuk på de som får bo på Malungshem...


Snart börjar snön falla på riktigt 
och Fjällis välkomnar en
med öppna armar.
Då finnns det inte
så mycket bekymmer.
Fan vad jag längtar nu.

Har min tidning ifred och en säng som är bred...

Kom här om kvällen på, med hjälp från Anki, ännu en del av min berömda och välkritiserade P-diet;
Pojkvän. -Ett väldigt bra sätt att hålla sig i form, och passar därför väldigt bra med de andra komponenterna, Pizza och P-öl.





Min vita månad varade inte så länge som jag hade planerat,
men jag hann ändå glömma hur mycket Arbogaölen verkligen kommer efter...


RSS 2.0