Prayer for the weekend

Andra veckan i Sälen har börjat, med halvledig dag och strålande sol. Ja jag ska snart ut och åka...
Första helgen här i kvillan har varit otroligt skoj. Fredagens utgång blev väl inte riktigt som vi tänkt oss, men hur ofta blir det det?
Allt började med att vi blev någon timme sen för att några inte kunde slita sig från sina gitarrer. Inte mig emot dock.
När jag en halvtimme efter beställningen ringde tillbaka till taxibolaget och frågade vad som hänt med våran taxi, sa de att den var precis runt hörnet, och lite sen för att den kört ner i diket...
När vi väl ska åka, så är en viss dalmas fortfarande inte klar med sitt gitarrspel, så taxin kör in på gården för att vänta på oss. Bara för att köra ner i diket ännu en gång.

Som tur var så var nästan hela Kvillan hemma så alla kunde hjälpas åt att dra upp den. Antar att detta är något man får vänja sig med när man bor så här centralt. Vi får ju i alla fall resorna billigt.
Vi blev ännu senare för att vi stannade till på HC för att köpa HCkortet, så att vi skulle kunna komma in på Högis och kanske hinna till HÖgis och se Miss Li som var planen från början. Tyvärr kom inte Conny in på HC, så han fick inget kort. Men han kom in gratis i alla fall.
När vi väl kom till Högis så hann vi se säkert en halv låt av sista extranumret innan det var slut. En väldigt lyckad kväll må jag säga. Men kul hade vi i alla fall.

Lördagen var lite mer lyckad. Eller ganska mycket. Alla var med och HC var schweinigt skoj. Finns inte så mycket mer att säga. Det avr bara kul helt enkelt !

Nu kommer Sarah, så vi ska ut en sista timme i de soliga backarna. Sen är det dags för pepparkakshus-bak i fjällkyrkan. b-e-a-utiful !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0